Våren hittills

Nu börjar äntligen värmen komma till Skåne! Några härligt varma vårdagar har vi haft… Många stora händelser närmar sig. Vår årliga loppis är redan nu den 6 maj kl 11-13.30… Massor av loppor har redan kommit in, så jag tror Läs mer »

Hösten 2017

Hösten närmar sig med stormsteg och sommaren ligger snart bakom oss. Den 29/8 drar spårarna igång terminen. Följt av resten av kåren onsdag, torsdag och söndag samma vecka. Det är mycket inplanerat denna höst. Det blir öppet hus, hajk, kårläger, Läs mer »

Terminstart våren 2017

Nu drar snart terminen äntligen igång efter ett snöfattigt jullov. Förhoppningsvis kommer snön ändå, så vi kan få det lite ljusare på morgnarna och kvällarna. Terminen börjar med att Äventyrarna/Utmanarna drar igång torsdagen den 12/1 kl 19-21. Bäver: Söndag den Läs mer »

Nu börjar höstterminen lida mot sitt slut!

Det är nu endast ett fåtal möten kvar innan det är dax att vara lite julledig! Men vi har fortfarande en hajk, en julmarknad och en julavslutning att se fram emot

Öppet Hus sön 4/9 kl 13-15

Nu är det åter dax för Scouterna att ha Öppet hus på Scoutgården. Vi bjuder på krabbelurer, kaffe och saft. Vi kommer ha olika aktiviteter som både små och vuxna kan få prova på. Eller om man bara vill komma Läs mer »

Öppet hus på gården

Kom och ha en trvelig stund runt våran lägereld eller hjälp våra scouter med pionjärarbete. Vi bjuder på lite dricka med tilltugg. Alla är välkommna

Nu startar äventyret igen …

Nu startar vi Scoutaktiviteterna för hösten, följande datum gäller för dom olika avdelningarna. Tisdagen den 1:e September – Spårarna – Klockan 18.45 – 20.00 Onsdagen den 2:e September – Upptäckarna – Klockan 19.00 – 20.30 Torsdagen den 3:e September – Läs mer »

Vårläger 14-17 maj

Våren 1965 höll scouter läger på Hörrs Nygård första gången, nu 50 år senare har vi jubileumsläger på Ängarna öster om Sjöbo. Vi kommer delta tillsammans med uppskattningsvis 6-700 andra scouter. Följer du med  

Avdelningsprogrammen utlagda!

Nu hittar ni respektive avdelningsprogram med alla roliga tema under din avdelning

Nu är det Jul igen ……

Lördagen den 6:e December bjuder våra kreativa äventyrare in till en dag av kårgemenskap. Vi kommer gör Julgodis, Leka, göra hantverk, fixa pepparkakor och kanske ett hus eller 2. Vi har detta som kårens gemensamma jul avslutning. Vi kommer starta Läs mer »